wie

V8 architects bestaat uit een team van zeer gekwalificeerde en gemotiveerde architecten en ontwerpers. In dialoog met adviseurs en opdrachtgever bedenken wij oplossingen voor bestaande en nieuwe gebouwen. Sterke interventies die op een doordachte manier in elkaar gezet zijn en die een waardevolle bijdrage leveren aan haar omgeving en gebruikers.

Rudolph Eilander
founding partner
Zoekt op pragmatische wijze naar maximale waarde. Architect die met durf de onbekende ambities van een project naar voren haalt.
Michiel Raaphorst
founding partner
Intuïtie en gezonde drang naar perfectie. Synergie en energie van samenwerking zijn de brandstof, krachtige oplossingen het resultaat.
David Spierings
associate architect
Voelt zich thuis in bouwkeet en virtuele 3d omgeving. Expert op het gebied van complexe geometrieën en vasthoudend als het gaat om kwaliteit.
Taro Yoshikawa
project director
Project director met een gezonde drang naar perfectie. Taro vindt bouwen het mooiste wat er is. Maar dan wel graag mooi maken.
Suzanne van Essen
Manager PR
Suzanne weet hoe je de motor start en het fijne van efficiënte publiciteit. Altijd op zoek naar kansen en verbinding en in staat tussen de regels door te lezen.
Emilia Serowiec
architect / 3D visualizer
Master of the image. Onze expert in visualisaties maar ook drager van de bouwhelm. En Emilia draagt in het weekend een motorcrosshelm, als enige van ons ‘petrolheads’.
Niels Roodbergen
architect
Gedegen kennis van het vak. In alle breedtes en lengtes. Niels weet het archetypische van architectuur te vertalen naar mooi te bouwen gebouwen.
Jeroen van Rijen
technical designer / project leader
Architectuur is een vak. Voor Jeroen het mooiste vak van de wereld, dat zonder passie en doorzettingsvermogen te middelmatig wordt. En dat is nooit de bedoeling.
Martine Baltje
office manager
Elk bureau heeft een perfect-manager nodig. Wij hebben daar dan weer de fijnste van: Martine. Weet alles en vaak ook nog ruim van te voren.
Frank Huibers
senior architect
Je hebt ervaring, je hebt nóg meer ervaring en dan heb je Frank. Bij ons op zijn plek om mensen te laten groeien en zelf hele mooie gebouwen te realiseren.
Kelly Otter
architect
Zij bewijst dat architectuur enorm veelzijdig is. Kelly maakt iedereen ervan bewust dat je alleen gave projecten kan maken als je in een tof team werkt.
Muriel Marraffa
architect
Deze Neder-Française heeft haar voeten stevig in de Rotterdamse klei gezet. Met een open en vastberaden houding bijt zij zich vast in alle aspecten van een gebouw.
Bob Robertus
architect
Bob heeft het talent om vanuit associaties te ontwerpen. Kan hiermee het ietwat ongrijpbare, maar belangrijke aspect in ons werk, manifest maken.
Egle Kalonaityte
architect
A M B I T I E. Heerlijk toch? Egle wil alleen maar de allerbeste gebouwen ontwerpen. Dat past dus heel goed bij wat wij onze opdrachtgevers willen geven.
Gavin Fraser
junior architect
Gavin kende Peter van Straaten nog niet, logisch want hij komt uit Schotland. Maar als Gavin gaat schetsen dan kan het zo de krant in.
Frank de Vleeschhouwer
architect
Een complete ‘vakidioot’ op de allerbeste manier. 24/7 bezig met architectuur en ondertussen ook nog tijd voor alle andere dingen.
Jekaterina Balyšuk
architect
Wij zijn dan wel geen Hotel California, maar eigenlijk heeft Jekaterina nooit uitgecheckt. Eerst stagiaire, toen freelancer en nu als junior architect terug op haar plek.
Marta Szczepańska
architect
Architect zijn is stappen maken en ervaring opdoen. Marta is bij ons gekomen om een volgende stap te maken in haar carrière. En wij zijn dolblij dat ze dat bij ons doet.
Lennart Aben
stagiair
Martine Duyvis
architect

oud medewerkers
Alejandra Figueroa – Andrea Kmet – Arno Kwint – Bogdan Hambasan – Eugenia Munoz – Federico Rosson – Jochem Moerman – Maite Montecatine Alonso – Martijn de Koning – Ramin Saqeb – Serena Contardi – Soo Jin Lee – Sophia van Rooij – Arantza Ardanza – Ingrid Dragomir – Robert Dozsa – Katie Berry – Monique Gorisse