Michiel Raaphorst spreekt tijdens Abu Dhabi Sustainability Week

Op dinsdag 14 en donderdag 16 januari maakt Michiel Raaphorst deel uit van key note panel discussions tijdens de Abu Dhabi Sustainability Week 2020.
Het verhaal over de duurzame en circulaire aanpak van het Nederlands paviljoen is onderdeel van de huidige discussies over de toekomstige gebouwde omgeving in de VAE. Het ontwerp van het paviljoen als een inclusief ecosysteem dat energie, water en voedselsystemen verenigt, wordt gezien als een belangrijke bijdrage aan de oplossing voor de uitdagingen waar steden nu voor staan.

De Abu Dhabi Sustainability Week (ADSW) is een wereldwijd platform voor het versnellen van de duurzame ontwikkeling van de wereld. De week brengt een samensmelting van beleidsmakers, industriƫle specialisten, technologische pioniers en de volgende generatie leiders op het gebied van duurzaamheid samen. Door middel van zijn initiatieven en evenementen is ADSW een katalysator voor het delen van kennis, het implementeren van strategieƫn en het leveren van oplossingen om de menselijke vooruitgang te stimuleren.

Meer informatie over het Nederlandse paviljoen is hier te vinden.

Klik hier voor meer informatie over ADSW.