over

Wij ontwerpen gebouwen met karakter. Gebouwen die het verhaal van de omgeving vertellen. Die hun omgeving dienen en meer geven dan nemen. We zoeken altijd naar de balans tussen mens en leefomgeving en dat zie je in onze projecten terug. Of het nu gaat om een nieuwe woontoren, een renovatieproject, een kantoorgebouw, een brug, een museum of tijdelijk paviljoen: onze ontwerpen zijn verrassend en betekenisvol, pragmatisch en verhalend.

Karaktervolle gebouwen en een goed programma alleen, zijn voor ons niet voldoende. We zijn ambitieus en voegen graag méér aan onze projecten toe. Door samen te werken met vakmensen uit andere sectoren en door architectuur een innovatieve discipline te laten zijn. Bovendien zijn we gefascineerd door ‘onuitgepakte cadeaus’, zoals we ze zelf noemen. Interessante gebouwen of ingewikkelde plekken die op de juiste, relevante aanpak wachten, zijn bij ons aan het goede adres.

Onze opdrachtgevers noemen ons vindingrijk; een mooi compliment. Door intensieve samenwerking in een open dialoog proberen we het maximale uit onze projecten te halen. En daar is moed van alle betrokkenen voor nodig. Aanjagen, vérder kijken, kansen zien, buiten de gebaande paden handelen en vaak onverwachte, maar altijd dienstbare oplossingen bieden. Dat is onze kracht. Met gedeelde trots en begrijpelijke gebouwen als resultaat.