Founding partners

In 2011, toen geld schaarser was dan tijd en aandacht, besloten Rudolph Eilander en Michiel Raaphorst om een nieuw bureau op te richten. Om met moed, vindingrijkheid en dienstbaarheid van waarde te kunnen zijn voor een veelvoud aan opdrachtgevers en opgaven. En waarbij energie en inspiratie net zo belangrijk zijn om te geven als om te krijgen.

Dit DNA, deze grondhouding, maakt ons partnerschap bijzonder en succesvol. Zowel voor onszelf, ons team als voor alle mensen met wie wij mogen samenwerken.

Michiel Raaphorst & Rudolph Eilander

Michiel heeft een sterke intuïtie en gezonde drang naar perfectie. Synergie en energie van samenwerking zijn de brandstof, krachtige oplossingen het resultaat.

Rudolph zoekt op pragmatische wijze naar maximale waarde. Architect die met durf de onbekende ambities van een project naar voren haalt.

Team

V8 Architects bestaat uit een team van zeer gekwalificeerde en gemotiveerde architecten en ontwerpers. In dialoog met adviseurs en opdrachtgever bedenken wij oplossingen voor bestaande en nieuwe gebouwen. Sterke interventies die op een doordachte manier in elkaar gezet zijn en die een waardevolle bijdrage leveren aan haar omgeving en gebruikers.

David Spierings
associate architect

Voelt zich thuis in bouwkeet en virtuele 3d omgeving. Expert op het gebied van complexe geometrieën en vasthoudend als het gaat om kwaliteit.

Taro Yoshikawa
associate architect

Architect met een gezonde drang naar perfectie. Taro vindt bouwen het mooiste wat er is. Maar dan wel graag mooi maken.

Emilia Serowiec
architect / 3D visualizer

Master of the image. Onze expert in visualisaties maar ook drager van de bouwhelm. En Emilia draagt in het weekend een motorcrosshelm, als enige van ons ‘petrolheads’.

Martine Baltje
office manager

Elk bureau heeft een perfect-manager nodig. Wij hebben daar dan weer de fijnste van: Martine. Weet alles en vaak ook nog ruim van tevoren.

Frank Huibers
senior architect

Je hebt ervaring, je hebt nóg meer ervaring en dan heb je Frank. Bij ons op zijn plek om mensen te laten groeien en zelf hele mooie gebouwen te realiseren

Kelly Otter
architect

Zij bewijst dat architectuur enorm veelzijdig is. Kelly maakt iedereen ervan bewust dat je alleen gave projecten kan maken als je in een tof team werkt.

Egle Kalonaityte
architect

A M B I T I E. Heerlijk toch? Egle wil alleen maar de allerbeste gebouwen ontwerpen. Dat past dus heel goed bij wat wij onze opdrachtgevers willen geven.

Jekaterina Balyšuk
architect

Een frisse emotionele binding met je ontwerpen. Jeka (zo mogen vrienden, collega’s en opdrachtgevers haar noemen) heeft het talent om op dit dunne koord te balanceren en daarmee onze architectuur persoonlijk, betekenisvol en rijk te maken. In goed Nederlands: ‘She loves what she does and that shows!’

Andreu Rodriguez
architect

Wij claimen altijd dat een architect overal een beetje verstand van moet hebben. En de specialisten goed en geïnspireerd moet kunnen laten samenwerken. Andreu kan dat. In het kwadraat. En als BIM expert zorgt hij ervoor dat we onze gebouwen tweemaal realiseren. Digitaal en fysiek.

Yue Shi
junior architect

Enorm fijn om in een team te werken dat elkaar volledig vertrouwt. Daarom past Yue zo goed in ieder team en weet je zeker dat output>input. Wetmatigheid.

Marta Tomassetti
junior architect

Marta is architect, heeft architectuur gestudeerd, eet nog net geen architectuur, maar wil wel graag zoveel mogelijk uren van de dag architecturen. Niet dromerig, maar superefficiënt. Zodat er tijd over is voor hobby’s, zoals architectuur.

Batista Lopes
junior architect

Fijne vent. Punt. Ons zonnetje in huis. Omdat Batista heel goed snapt dat architect zijn het allermooiste vak is en dat gebouwen maken het allermooiste vak twee is.

Leo Räni
junior architect

Dromen, durven, doen. In welke volgorde je het ook zet, het is een duidelijke omschrijving van Leo. En omdat hij uit Zweden komt: Zlatan heeft zijn equivalent in schetsen gevonden.

Kaj Boonstra
junior architect

Architectuur is tijdloos. Het is daarom zo fijn dat in elke generatie van net afgestudeerde architecten een paar talenten rondlopen die bij ons vinden wat ze zoeken. En in wie wij vinden wat wij zoeken. Gedreven door nieuwsgierigheid en het geloof dat architect zijn toch echt het allermooiste vak is.

Fleurtje Ruijs
junior architect

Voor Fleurtje staat voorop dat je eerst en vooral verstand van zaken moet hebben. En geen half werk alsjeblieft. Om in mechanische V8 termen te blijven: Fleur combineert Zwitserse precisie met Duitse degelijkheid, Italiaanse snelheid en Engelse stijl. Nederlands is ze trouwens.

Marah Wagner
junior architect

Honger naar kennis en je laten leiden door nieuwsgierigheid. Dit karakteriseert een V8’er. Iets waar Marah het zeer mee eens was, dus als junior architect duikt Marah nu in alle aspecten van ons vak. Met een duidelijk doel: projecten realiseren met een zeer duurzame betekenis.

Viviana Conde
junior architect

Ons vak is een ervaringsvak. En als je in je stage heel veel mag doen en leert dan gebeurt het zo ineens dat je erachter komt dat je als een architect werkt en denkt. Dus dat je er eigenlijk eentje bent. Dus Viviana ging niet meer weg, gelukkig.

Adrianna Jeziorska
junior architect

Je talent vinden is van grote waarde. Tijdens haar stage heeft Adriana ons verrast met haar visualisatie vaardigheden. Tot op de pixel nauwkeurig en met magische lichtval portretteert ze onze projecten.

Natalia Kamianowska
junior architect

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden. Ongelimiteerde manieren om een prachtig gebouw te maken. Natalia omarmt deze mooie uitdaging en beweegt met durf door deze rijke en inspirerende wereld. En natuurlijk moedigen we haar aan om eens een zijpad te nemen.

Joanna König
junior architect

Toen Joanna aanbelde en zichzelf introduceerde met: ‘’Hi I am an architect but I feel that I can be challenged a bit more’’, dan is het logisch dat ze de volgende dag meteen bij ons aan het werk ging.
En ja, ‘a bit more’ werd natuurlijk ‘a lot more’!

Tim ter Heide
intern

Onze stagiaires vullen op een diepgaande manier de kloof tussen het academische en professionele leven in de architectuur op. En als stagiair genieten ze, groeien ze en dragen ze in een intensieve periode van 6 maanden hun steentje bij.