Founding partners

In 2011, toen geld schaarser was dan tijd en aandacht, besloten Rudolph Eilander en Michiel Raaphorst om een nieuw bureau op te richten. Om met moed, vindingrijkheid en dienstbaarheid van waarde te kunnen zijn voor een veelvoud aan opdrachtgevers en opgaven. En waarbij energie en inspiratie net zo belangrijk zijn om te geven als om te krijgen.

Dit DNA, deze grondhouding, maakt ons partnerschap bijzonder en succesvol. Zowel voor onszelf, ons team als voor alle mensen met wie wij mogen samenwerken.

Michiel Raaphorst & Rudolph Eilander

Michiel heeft een sterke intuïtie en gezonde drang naar perfectie. Synergie en energie van samenwerking zijn de brandstof, krachtige oplossingen het resultaat.

Rudolph zoekt op pragmatische wijze naar maximale waarde. Architect die met durf de onbekende ambities van een project naar voren haalt.

Team

V8 Architects bestaat uit een team van zeer gekwalificeerde en gemotiveerde architecten en ontwerpers. In dialoog met adviseurs en opdrachtgever bedenken wij oplossingen voor bestaande en nieuwe gebouwen. Sterke interventies die op een doordachte manier in elkaar gezet zijn en die een waardevolle bijdrage leveren aan haar omgeving en gebruikers.

David Spierings
associate architect

Voelt zich thuis in bouwkeet en virtuele 3d omgeving. Expert op het gebied van complexe geometrieën en vasthoudend als het gaat om kwaliteit.

Taro Yoshikawa
associate architect

Architect met een gezonde drang naar perfectie. Taro vindt bouwen het mooiste wat er is. Maar dan wel graag mooi maken.

Suzanne van Essen
PR liasons Dubai

Suzanne weet hoe je de motor start en het fijne van effectieve publiciteit. Altijd op zoek naar kansen en verbinding en in staat tussen de regels door te lezen.

Emilia Serowiec
architect / 3D visualizer

Master of the image. Onze expert in visualisaties maar ook drager van de bouwhelm. En Emilia draagt in het weekend een motorcrosshelm, als enige van ons ‘petrolheads’.

Martine Baltje
office manager

Elk bureau heeft een perfect-manager nodig. Wij hebben daar dan weer de fijnste van: Martine. Weet alles en vaak ook nog ruim van tevoren.

Frank Huibers
senior architect

Je hebt ervaring, je hebt nóg meer ervaring en dan heb je Frank. Bij ons op zijn plek om mensen te laten groeien en zelf hele mooie gebouwen te realiseren

Kelly Otter
architect

Zij bewijst dat architectuur enorm veelzijdig is. Kelly maakt iedereen ervan bewust dat je alleen gave projecten kan maken als je in een tof team werkt.

Egle Kalonaityte
architect

A M B I T I E. Heerlijk toch? Egle wil alleen maar de allerbeste gebouwen ontwerpen. Dat past dus heel goed bij wat wij onze opdrachtgevers willen geven.

Jekaterina Balyšuk
architect

Wij zijn dan wel geen Hotel California, maar eigenlijk heeft Jekaterina nooit uitgecheckt. Eerst stagiaire, toen freelancer en nu als junior architect terug op haar plek.

Yue Shi
junior architect

Enorm fijn om in een team te werken dat elkaar volledig vertrouwt. Daarom past Yue zo goed in ieder team en weet je zeker dat output>input. Wetmatigheid.

Marta Tomassetti
junior architect

Marta is architect, heeft architectuur gestudeerd, eet nog net geen architectuur, maar wil wel graag zoveel mogelijk uren van de dag architecturen. Niet dromerig, maar superefficiënt. Zodat er tijd over is voor hobby’s, zoals architectuur.

Batista Lopes
junior architect

Fijne vent. Punt. Ons zonnetje in huis. Omdat Batista heel goed snapt dat architect zijn het allermooiste vak is en dat gebouwen maken het allermooiste vak twee is.

Leo Räni
junior architect

Dromen, durven, doen. In welke volgorde je het ook zet, het is een duidelijke omschrijving van Leo. En omdat hij uit Zweden komt: Zlatan heeft zijn equivalent in schetsen gevonden.

Viviana Conde
intern

Onze stagiaires vullen op een diepgaande manier de kloof tussen het academische en professionele leven in de architectuur op. En als stagiair genieten ze, groeien ze en dragen ze in een intensieve periode van 6 maanden hun steentje bij.

Natalia Kamianowska
intern

Door te werken aan alle verschillende aspecten van het ontwerp-, engineering- en bouwproces ontwikkelen de stagiairs van V8 een sterk zelfbewustzijn over het architect-zijn. En natuurlijk doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat ze zich op hun gemak voelen in ons open-minded en ambitieuze team.

Adrianna Jeziorska
intern