team

V8 Architects bestaat uit een team van zeer gekwalificeerde en gemotiveerde architecten en ontwerpers. In dialoog met adviseurs en opdrachtgever bedenken wij oplossingen voor bestaande en nieuwe gebouwen. Sterke interventies die op een doordachte manier in elkaar gezet zijn en die een waardevolle bijdrage leveren aan haar omgeving en gebruikers.

Rudolph Eilander
founding partner
Zoekt op pragmatische wijze naar maximale waarde. Architect die met durf de onbekende ambities van een project naar voren haalt.
Michiel Raaphorst
founding partner
Intuïtie en gezonde drang naar perfectie. Synergie en energie van samenwerking zijn de brandstof, krachtige oplossingen het resultaat.
David Spierings
associate architect
Voelt zich thuis in bouwkeet en virtuele 3d omgeving. Expert op het gebied van complexe geometrieën en vasthoudend als het gaat om kwaliteit.
Taro Yoshikawa
project director
Project director met een gezonde drang naar perfectie. Taro vindt bouwen het mooiste wat er is. Maar dan wel graag mooi maken.
Suzanne van Essen
manager business development & PR
Suzanne weet hoe je de motor start en het fijne van effectieve publiciteit. Altijd op zoek naar kansen en verbinding en in staat tussen de regels door te lezen.
Emilia Serowiec
architect / 3D visualizer
Master of the image. Onze expert in visualisaties maar ook drager van de bouwhelm. En Emilia draagt in het weekend een motorcrosshelm, als enige van ons ‘petrolheads’.
Martine Baltje
office manager
Elk bureau heeft een perfect-manager nodig. Wij hebben daar dan weer de fijnste van: Martine. Weet alles en vaak ook nog ruim van tevoren.
Frank Huibers
senior architect
Je hebt ervaring, je hebt nóg meer ervaring en dan heb je Frank. Bij ons op zijn plek om mensen te laten groeien en zelf hele mooie gebouwen te realiseren.
Kelly Otter
architect
Zij bewijst dat architectuur enorm veelzijdig is. Kelly maakt iedereen ervan bewust dat je alleen gave projecten kan maken als je in een tof team werkt.
Egle Kalonaityte
architect
A M B I T I E. Heerlijk toch? Egle wil alleen maar de allerbeste gebouwen ontwerpen. Dat past dus heel goed bij wat wij onze opdrachtgevers willen geven.
Frank de Vleeschhouwer
architect
Een complete ‘vakidioot’ op de allerbeste manier. 24/7 bezig met architectuur en ondertussen ook nog tijd voor alle andere dingen.
Jekaterina Balyšuk
architect
Wij zijn dan wel geen Hotel California, maar eigenlijk heeft Jekaterina nooit uitgecheckt. Eerst stagiaire, toen freelancer en nu als junior architect terug op haar plek.
Yue Shi
architect
Batista Lopes
architect
Jasper Rabenort
architect
David Fang
intern
Malgorzata Marczak
intern

oud medewerkers
Alejandra Figueroa – Andrea Kmet – Arantza Ardanza – Arno Kwint – Bob Robertus – Bogdan Hambasan – Eugenia Munoz – Federico Rosson – Ingrid Dragomir – Jeroen van Rijen – Joao Sabino – Jochem Moerman – Katie Berry – Lennart Aben – Maite Montecatine Alonso – Martijn de Koning – Martine Duyvis – Monique Gorisse – Naomi Visser – Niels Roodbergen – Ramin Saqeb – Robert Dozsa – Serena Contardi – Soo Jin Lee – Sophia van Rooij