Founding partners

In 2011, toen geld schaarser was dan tijd en aandacht, besloten Rudolph Eilander en Michiel Raaphorst om een nieuw bureau op te richten. Om met moed, vindingrijkheid en dienstbaarheid van waarde te kunnen zijn voor een veelvoud aan opdrachtgevers en opgaven. En waarbij energie en inspiratie net zo belangrijk zijn om te geven als om te krijgen.

Dit DNA, deze grondhouding, maakt ons partnerschap bijzonder en succesvol. Zowel voor onszelf, ons team als voor alle mensen met wie wij mogen samenwerken.

Michiel Raaphorst & Rudolph Eilander

Michiel heeft een sterke intuïtie en gezonde drang naar perfectie. Synergie en energie van samenwerking zijn de brandstof, krachtige oplossingen het resultaat.

Rudolph zoekt op pragmatische wijze naar maximale waarde. Architect die met durf de onbekende ambities van een project naar voren haalt.

Team

V8 Architects bestaat uit een team van zeer gekwalificeerde en gemotiveerde architecten en ontwerpers. In dialoog met adviseurs en opdrachtgever bedenken wij oplossingen voor bestaande en nieuwe gebouwen. Sterke interventies die op een doordachte manier in elkaar gezet zijn en die een waardevolle bijdrage leveren aan haar omgeving en gebruikers.

Taro Yoshikawa
associate architect

Architect met een gezonde drang naar perfectie. Taro vindt bouwen het mooiste wat er is. Maar dan wel graag mooi maken.

Frank Huibers
senior architect

Je hebt ervaring, je hebt nóg meer ervaring en dan heb je Frank. Bij ons op zijn plek om mensen te laten groeien en zelf hele mooie gebouwen te realiseren

Martine Baltje
office manager

Elk bureau heeft een perfect-manager nodig. Wij hebben daar dan weer de fijnste van: Martine. Weet alles en vaak ook nog ruim van tevoren.

Andreu Rodriguez
architect

Wij claimen altijd dat een architect overal een beetje verstand van moet hebben. En de specialisten goed en geïnspireerd moet kunnen laten samenwerken. Andreu kan dat. In het kwadraat. En als BIM expert zorgt hij ervoor dat we onze gebouwen tweemaal realiseren. Digitaal en fysiek.

Kaj Boonstra
junior architect

Architectuur is tijdloos. Het is daarom zo fijn dat in elke generatie van net afgestudeerde architecten een paar talenten rondlopen die bij ons vinden wat ze zoeken. En in wie wij vinden wat wij zoeken. Gedreven door nieuwsgierigheid en het geloof dat architect zijn toch echt het allermooiste vak is.

Fleurtje Ruijs
junior architect

Voor Fleurtje staat voorop dat je eerst en vooral verstand van zaken moet hebben. En geen half werk alsjeblieft. Om in mechanische V8 termen te blijven: Fleur combineert Zwitserse precisie met Duitse degelijkheid, Italiaanse snelheid en Engelse stijl. Nederlands is ze trouwens.

Marah Wagner
junior architect

Honger naar kennis en je laten leiden door nieuwsgierigheid. Dit karakteriseert een V8’er. Iets waar Marah het zeer mee eens was, dus als junior architect duikt Marah nu in alle aspecten van ons vak. Met een duidelijk doel: projecten realiseren met een zeer duurzame betekenis.

Lucie Castillo-Ros
junior architect

Lucie kan zowel surrealistisch, magisch realistisch, hyperrealistisch en naturalistisch zijn, maar bovenal is zij zeer realistisch en gedreven om ideeën realiteit te laten worden.